BIND Consultancy is uw betrouwbare HR-partner op het vlak van assessment en development centers en dit vanuit onze unieke approach. 

 

Wij, bij BIND Consultancy, geloven namelijk dat het om meer gaat dan de match vinden op het vlak van competenties. Als HR-experts zetten we in op de fit tussen uw organisatiedoelstellingen en de loopbaanwaarden van het individu. Om een lange termijn samenwerking aan te gaan moeten bedrijf en medewerker elkaar immers vinden op een dieper niveau.

Kijk ook zeker verder voor ons specifiek Recruiter Assessment. 

EEN UNIEKE AANPAK

Om deze match inzichtelijk te maken werken wij concreet met de Career Fitness Profiler van CareerCoach®. 

 

Deze tool verschaft ons inzicht in de loopbaanwaarden van het individu, de loopbaanattitudes waar hij of zij over beschikt en zijn of haar energiebalans. Deze analyse geeft ons een beeld van datgene wat een individu drijft in zijn of haar loopbaan. Het vormt ook de basis voor een diepgaand motivatie-interview waarin we onder meer peilen naar energiegevers- en nemers, waarden, normen en ambities.

 

We werken uiteraard ook een set van oefeningen en simulaties uit op maat van uw organisatie en de deelnemer. Zo zijn we in staat een duidelijk beeld te vormen van de sterktes en ontwikkelpunten. Deze wordt uiteraard aangepast aan de organisatie, de verwachtingen en/of de specifieke functie die het individu zal uitoefenen.

diego-ph-SZYreZsJ-fE-unsplash.jpg

EEN PERSOONLIJKE AANPAK

ballet-dancer-black-and-white-dance-1633

We gaan voor een persoonlijke aanpak, waarbij de focus niet ligt op een beoordeling maar wel op een inzichtelijk maken van de sterktes in de match en de mogelijke risico's.

 

Ons assessment en development center en onze HR-experts kunnen voor veel doelen worden ingezet:

  • Voor het selecteren van de meest geschikte kandidaat voor een vacature.

  • Voor een zicht op de persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en de energiebalans van een individu.

  • Voor het objectiveren van beslissingen met betrekking tot interne mobiliteit.

Ontvangt u graag meer informatie over de aanpak van BIND Consultancy als Assessment Center (AC) en Development Center (DC)?

Contacteer ons dan voor een kennismakend gesprek.

RECRUITER ASSESSMENT

Recruiters, ze zijn een unieke soort. Een combinatie van mensgerichtheid en een focus op resultaat. Geïnteresseerd in HR én in het uitbouwen en onderhouden van een klantennetwerk. Unicorns to find!

Voor uw organisatie vraagt het een grote investering om in te zetten op de ontwikkeling van de specifieke recruiter competenties. Een investering die u uiteraard graag maakt. Voor de juiste kandidaat.

 

Laat u bijstaan in de selectie door een rekruteringspecialist met een grote ervaring in assessments. Wij gaan dieper en verder dan wat vandaag speelt. Wij kijken naar wat blijvend zal motiveren en hoe de fit is tussen kandidaat en uw unieke organisatie.  

Uiteraard kunt u rekruteren. U bent specialist. Het is echter het externe oog, de spiegel die u tot ware inzichten brengt.

Contacteer ons vandaag om meer te leren over onze meerwaarde in uw selectieproces.

ines-pimentel-opkaRk20tAw-unsplash (1).j