DE UITDAGINGEN

martin-adams-DL1GlK9HgFM-unsplash_edited

Maatschappelijke evoluties zoals de digitalisering, automatisering, globalisering, internet of things…

Allemaal hebben ze hun impact op de manier waarop een werkgever en een werknemer met elkaar in interactie treden.

 

Ze hebben een invloed op de basis van onze samenwerking en hebben deze grondig veranderd. In een wereld waar stabiliteit een illusie is en verandering de nieuwe norm, zijn we dan ook verplicht om onze arbeid op een andere manier in te kleuren.

 

Zingeving en zelfsturing staat centraal bij de medewerker. Maar hoe linkt u dit dan aan uw organisatiedoelstellingen en uw langetermijnstrategie?

DE WERKWIJZE

Starten doen we met een uitgebreide analyse van uw vraag en uw noden gevolgd door een scan van de huidige processen en de bright spots hierbinnen.

Vervolgens bekijken we actie- en toekomstgericht de mogelijkheden en gaan we samen verder aan de slag. Geen uitgebreide theorieën maar gesprekken, acties en projecten. We ontwikkelen ondernemerschap, innovatie, teamwerk, competenties en zorgen voor werknemers die de verschillende evoluties omarmen.

BIND Consultancy voorziet ook voldoende momenten ter evaluatie en terugkoppeling om zo te garanderen dan het traject tegemoetkomt aan uw initiële vraag.

Ons doel is het zorgen voor verbinding en het bijdragen aan oplossingen voor dagdagelijkse - en strategische probleemstellingen.

DSC_1179_edited.jpg

Meer weten? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

TESTIMONIAL

Wanneer je meer vindt dan wat je zoekt, kan je niet anders dan gelukkig zijn! Dat is mijn ervaring met Sarah. Sarah zou bij Eneco tijdelijk als Senior Recruiter aan de slag gaan, maar heel snel was ze mee een enthousiaste driver in m’n team en raakte ze zowel mijn team als de business op veel meer vlakken dan alleen rekrutering. Ik kijk uit naar een volgende samenwerking! Tot gauw.

 

Dimitri Bataillie, Head of HR, Facilities & HSE, Eneco Belgium