di 10 sep.

|

Restaurant Condacum

Ontdekkingsmoment Career Fitness Profiler® en Talent Review Profiler®

Wetenschappelijk onderbouwde tools gebruiken om talent management processen bij uw klant te faciliteren, dat is pas een meerwaarde! Ontdek tijdens deze avond sessie de 'Career Fitness Profiler' en 'Talent Review Profiler' van CareerCoach Network (spin-off van de UA).

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

10 sep. 2019 18:30 – 21:00

Restaurant Condacum, Pierstraat 311, 2550 Kontich, België

Over de workshop

CareerCoach Network is een spin-off van de Universiteit Antwerpen. Zij zijn de HR analytics company die wetenschappelijk onderbouwde tools ontwikkelen om de talent management processen bij uw klant op een meer objectiveerbare manier op te bouwen en te faciliteren.

Tijdens deze avondsessie maakt u kennis met twee tools:

  • De Career Fitness Profiler® - Deze tool peilt naar de loopbaanwaarden, loopbaanattitudes en energie-stress balans van de medewerker. Het rapport biedt medewerker en leidinggevende ook een gemeenschappelijke taal in het praten over loopbanen. Meer open en transparante loopbaangesprekken dus met focus op de verbinding tussen individu en organisatie op een meer diepgaan niveau.
  • De Talent Review Profiler® - een meer diepgaande talent review met uw medewerker op basis van een inzichtelijk rapport in drijfveren van het individu.

We lichten beide tools graag toe en geven u concrete inzichten in hoe u bij uw klanten op meer wetenschappelijke manier talent projecten kunt opzetten en uitwerken.

Deel deze training!