DSC_1292.jpg

Heeft u het gevoel dat u vast zit en steeds tegen dezelfde dingen aanloopt? Zelfsturend zijn in uw loopbaan is belangrijk, dat weet u. Maar hoe stuurt u nu een vastgelopen of naar alle kanten uitgaand schip?

Soms verliest u gewoon het overzicht over uw beschikbare potentieel en staat dit uw groei in uw loopbaan in de weg. Dat is geen zeker ramp, het overkomt heel veel mensen!

Het helpt om hier open over te praten en samen met een expert aan de slag te gaan. U heeft verschillende mogelijkheden om aan individuele career coaching te doen.

ONZE AANPAK

BIND Consultancy kiest voor een persoonlijke aanpak, specifiek gericht op uw noden. We coachen en begeleiden u zodat u op lange termijn alle nodige vaardigheden en talenten in huis hebt. We focus op u, werken op maat van uw vragen en noden, doen aan kennisdeling en vertalen dit naar een stimulerende samenwerking.

We starten met de Career Fitness Profiler®, een vragenlijst die inzicht biedt in uw loopbaanwaarden, uw loopbaanattitudes en uw energie/stress balans. Zo komen we snel tot de kern van wat u drijft, uw fundamenten. Vandaar start een traject dat we samen verder bewandelen.

Het traject bestaat uit open gesprekken, oefeningen en actieplannen. We bezorgen u een duidelijk zicht op uw carrièrepad, bepalen waar u energie aan verliest en waar u energie uit haalt. We bepalen uw carrière attitudes zodat we beter begrijpen welke attitudes we samen moeten gaan ontwikkelen zodat u zelf de groei van uw carrière in handen kan nemen.

daoudi-aissa-absT1BNRDAI-unsplash.jpg
GETUIGENIS

Tijdens mijn burn-out startte ik met loopbaancoaching om de zoektocht naar een nieuwe job te starten. Ik leerde mijn talenten en waarden kennen, maar kreeg ook tips om spontaan te solliciteren. Al deze elementen hebben ervoor gezorgd dat ik binnenkort van job zal veranderen. Dit had ik nooit kunnen verwezenlijken zonder de loopbaancoaching!

Yasmine